Facebook

Beoordelingen van De Smickel Beek en Donk

Recente recensies van De Smickel Beek en Donk

4 sterren na 188 reviews

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, alles prima Corona proef voor elkaar! Bestelling online besteld, ging makkelijk en alles op tijd klaar. Top dus!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

helaas moet ik constateren dat de kwaliteit van de frietjes achteruit holt. voor de rest is het best ok

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De soep zat in een bakje waar je beter geen soep in kunt doen. Én de deksel zat los. Alles zat onder de champignonsoep. Dus erg jammer deze keer.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

20 min moeten wachten terwijl ik mijn bestelling 18.10 uur kon ophalen. Eenmaal thuis zat er bij friet saté mayo geen mayonaise.. smaakte verder wel goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze keer niet zoals we gewend waren: De wachttijd was veel te lang. Ruim 20 minuten overschrijding van aangegeven tijd. Het leek erop of bestelling lang had staan wachten. Borrelsnacks waren twee porties los in 1 zak gegrooid en deels geplet. Snacks waren lauw en te zacht. Zeker niet de kwaliteit die we zoals anders bij de Schmickel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit van het eten was prima. Alleen erg jammer dat het pas ruim een kwartier na de afgesproken tijd werd uitgeleverd. Ben ik niet van ze gewend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Via Online besteld alles was perfect gegaan. En wat we besteld hadden smaakte heerlijk. 👌⭐⭐⭐⭐⭐

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas waren de gamba's slechts lauw warm. Vorige keer had ik friet ipv brood bij mijn bestelling dus.... sorry, niet echt tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom uitstekend.

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden met het werk hamburgers besteld. Super lekker! Goed warm! Goede combi's en vers gemaakt! Je betaalt wat, maar het is zeker de moeite!

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Super. Móói op tijd. Lekker!!

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Twee halve haantjes met lekkere friet en een goed verzorgde salade. Het heeft ons gesmaakt en dit is dus zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden Franse frietjes besteld en kregen dikke friet, dat was jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere snelle hap, en toch kwaliteit

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

De snacks waren prima. De Franse frietjes waren niet krokant maar best taai van bite, jammer.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

normaal altijd perfect maar nu was de frites koud

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker maar het zou lekker zijn als de hamburger zelf ook vers is!

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Friet en frikandellen waren veel te lang gebakken

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect. Lekker en exact op tijd!

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Optijd zoals altijd, echter een saterol besteld, maar een goulashkroket gekren..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Friet te hard gebakken. Verder was alles goed.

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

8,7 prima bestelling, lekkere frites en heerlijke snacks.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas klopte mijn bestelling niet. Had garnalen met brood besteld en kreeg met friet. Jammer. Verder oké

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Frites te doorbakken, slap en 'melig' van smaak. Burgers waren prima, maar volgende keer ga ik toch elders halen vanwege de slechte frites.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden de gambasalade besteld, de smaak was prima hoor maar over de hoeveelheid sla zijn we niet echt tevreden het lijkt wel of er steeds minder op komt te liggen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg goed verzorgde smakelijke en lekkere salades. Voor herhaling vatbaar. Heb er wel eens meer gamba’s op gehad maar dat kan altijd een keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service, gemakkelijk bestellen, optijd qua levering.

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

bestellen en afhalen ging allemaal soepel, alleen miste ik bij het uitpakken een snack die wel besteld en afgerekend was. Dat vond ik erg jammer.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Wel erg veel patat voor 7 personen, verder goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De ijsjes waren niet gelijk van grootte en de bakjes zaten onder de chocolade aan de buitenkant. Tevens waren er geen lepeltjes bij geleverd.

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed alleen jammer geen zigneursticken meer

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zat weer geen zout op de friet en als opmerking hadden we ook erbij gezet dat we de saus over de friet willen, dit was ook niet gedaan. Heel raar dat ze saus bij een friet speciaal niet over de friet heen doen.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het zou 18:15 klaarstaan en heb toen nog bijna een kwartier staan wahten en had een aardbeien milkshake maar de aardbei was denk vergeten was wit en zat geen smaak aan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zag er niet goed verzorgd uit. Zoals zo vaak wordt er met de pet naar gegooid om een frikandel speciaal ook werkelijk zowel cosmetisch als in verdeling van ingrediënten fatsoenlijk af te leveren. De bakjes voor de frikandel speciaal zijn te smal om de ingesneden frikandel open te leggen en op een smakelijke wijze te presenteren. Kan helaas geen foto toevoegen.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Alleen jammer dat je transactie kosten moet betalen. Als ik ter plekke pin kost me dat niks

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Snacks waren niet geheel warm

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Top Gamba salade met stokbrood. Goede friet en heerlijk stoofvlees. Kwaliteit is super.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

👌

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De producten zijn deze week super duur geworden ik heb enkele producten vergeleken met andere cafetaria’s dan kan dat euro’s schelen.jammer

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon top!

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas de rasp friet veelste hard gebakken, was niet om te eten. En s avonds goed ziek van geweest dat alles eruit gekomen is .

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk zoals altijd. En de bestelling verliep heel vlot. Echt top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Via de app besteld en op tijd klaar om op te halen. Lekker en goed. Via pijlen looproute aangegeven en goed geregeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld en op tijd klaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling via App werkt perfect. Alles op bestelde tijd klaar en afgeleverd onder de lindenboom. Heerlijk om weer eens friet speciaal te eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De hamburger van mij had een heel rare vieze smaak ,die van mijn man dezelfde dus was perfekt,ik heb anders nooit geen klachten hoor prima service

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden een familiezak friet besteld, prijs vind ik eigenlijk wel veel te duur, zeker omdat de zak friet niet echt vers smaakte, daarbij was de friet ook half gebakken, eerder rauw of zo, wel Hammer, want heb bij de smickel wel betere friet gehad, deze keer echt bagger

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Online bestellen ging makkelijk. Eten opgehaald en maar heel even hoeven wachten.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Gamba salade en verse friet met stoofvlees. Een top salade netjes gepresenteerd en goed verpakt met stokbrood en kruidenboter. Echt complimenten voor De Smickel. Ook als je afhaalt is het erg goed. Een aanrader.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

friet & snacks allemaal waren allemaal koud, helaas.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten smaakt goed en mooi op tijd klaar. Vriendelijk personeel.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zo jammer weer. (het komt wel vaker voor) Er is besteld Hamburger vd gril. Wat wordt er geleverd, een hamburgerschotel. wij lusten geen ananas en Deense saus. Actie ondernemen heeft dan geen zin meer als iedereen aan tafel zit. Jammer van die 28 euro. Het is overigens wel eens vaker gebeurd dat er iets niet overeenkomt met de bestelling.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had een beoordeling niet verwacht. Maar ik zal dan ook maar eerlijk zijn. Wij vonden het alledrie niet geweldig. Net of het te vlug uit het vet was gehaald. De frikandel was nog slapjes, viandel ook blijkbaar. Niet zoals we gewent zijn. Van jullie. Was jammer. We hadden er eigenlijk zo'n zin in. En dan valt het tegen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Hete kip helaas erg weinig

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd super lekker en op tijd klaar. Enige nadeel is dat de frietbakjes al gesmolten zijn voordat ze de zak uitkomen.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel klaar en erg lekker! Ideaal zo

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Evenals de vorige keren prima verzorgd

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer super goed! Ga zo door

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Frietjes waren een beetje slap.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit prima geregeld en goed op tijd

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel afgewikkeld en smakelijk. Ga zo door.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was prima behalve de halve haan. Die was ontzettend droog en taai. Smaakte of hij al 4x opgewarmd was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker. Warm en goed. Top!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Normaal gesproken altijd erg tevreden. Maar nu niet over de friet. De friet was heel donker en heel hard gebakken. We hebben de grote friet stoofvlees, grote friet speciaal en friet stoofvlees niet opgegeten.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super geregeld. Complimenten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

helemaal tevreden,en heerlijk eten,ondanks het coronavirus een veilige manier van eten bestellen en ophalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch geholpen. Super service. Ga zo door !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima regeling, mooi op tijd klaar en goede afwerking

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat we in de auto zaten te wachten! 10 minuten voordat we gebeld werden (stond er geen kenteken in de mail) dit wisten we niet dat dat Letse moest. Dus dat was jammer nu was het niet meer zo warm ! Mss iets duidelijker aangeven op de site dat je zonder kenteken gewoon naar binnen moet! Of gewoon altijd even bellen is ook een idee 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk broodje carpaccio! Aanrader =D

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service snelle bediening goed eten

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en goed geregeld

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer super. Op jullie website staat niet dat er al mayo bij de schotels zit. We hadden bij 2 snitzel schotels een bakje mayo bijbesteld. Dat was achteraf niet nodig geweest.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super handig om op deze manier te bestellen. Kwaliteit was top

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

het was weer keurig verzorgd.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij wonen sinds kort in beek en Donk. Dit was onze 1e keer dat we bij jullie n bestelling hebben gedaan. Het is goed bevallen. Jullie zullen ons wel vaker zien!!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super geregeld en lekker gegeten

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Normaal zijn we altijd heel tevreden alleen deze keer niet. Bij onze bestelling zat een sitostick die koud van binnen was. Ook kwam er erg veel vocht (water) uitgelopen als je er een beetje in kneep. Erg jammer omdat diegene die hem besteld had nu alleen friet heeft kunnen eten.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Dat was wel goed en precies op tijd op de minuut af! De snacks van goede kwaliteit Enige nadeel merk dat te friet vaak is gebakken gaat de kwaliteit echter van achteruit , niet meer vers ! Vind dit wel jammer voor een friettent

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste meneer/mevrouw, Gisteren hebben wij via de website een bestelling geplaatst. Omdat er bovenaan de website duidelijk vermeld stond dat we gebeld zouden worden zodra de bestelling klaar stond, wachtten wij dit telefoontje af. Je kon ook een indicatietijd aangeven, dit hebben wij op de eerst mogelijke tijd gezet om daarmee aan te geven dat we onze bestelling graag zsm wilden ophalen. Uiteindelijk werd ik gebeld om door te geven dat de bestelling al een tijdje klaar stond. Deze hebben we meteen opgehaald, maar toen was alles helaas al koud. Ik begrijp dat dit voor iedereen uitzonderlijke tijden zijn, waarin we ons allemaal moeten aanpassen. Toch wilde ik het op deze manier doorgeven zodat jullie wellicht hiermee wat kunnen doen voor de toekomst. Met vriendelijke groet, Cheryl van den Broek

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect geregeld ! Complimenten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed, lekker en ruim voldoende

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

salade was heel lekker en vers De wok gerechten ook alleen vooral de wok met vlees was te zout, ik denk door de oestersaus. Bij een volgende bestelling zal ik om minder zou vragen. is dat mogelijk?

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon goed

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Op de site stond dat er gebeld zou worden als de bestelling klaar was. Vervolgens werd ik een kwartier later dan de bestelling klaar was gebeld dat mijn bestelling er al 15 min stond.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd perfect in orde afgewerkt en afgeleverd aan de deur van de Smickel.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

het was weer perfect en zeer netjes afgewerkt.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Werkt super met de app. Voor een herhaling vatbaar

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles perfect.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Was lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaakte best. Maar shoarma mag minder olie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

helemaal perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Super handig en makkelijk alleen ook nog €0,25 transactiekosten! En we houden niet van die dikke frieten. Ik had gelezen dat we kenteken moesten vermelden maar dat kun je beter apart blokje voor maken zodat dat duidelijk is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Was helemaal goed . Fijn dat dit kan in deze onzekere en angstige periode

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Producten niet warm, friet was niet lang genoeg gebakken. Zeer slechte ervaring.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestellen is makkelijk, op tijd en natuurlijk altijd lekker. Jullie bikkels ga zo door voor de medemens

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Op tijd klaar en goede kwaliteiten

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Ook deze week weer prima verzorgd

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Was lekker hoor! En precies op aangegeven tijd klaar. ( Afhalen)

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel erg lekker. Voor herhaling vatbaar alleen friet beter verpakken.

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede actie, dat afhalen op deze manier. Ging heel vlot en gemakkelijk! Super geregeld!

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Duidelijke uitleg. Bestellen, afhalen goed geregeld. Fijn dat het zo kan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en heel snel gereed voor afhaal.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

heel goed voor herhaling vatbaar

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Super fijn dat je een tijd kan kiezen, vooraf kunt betalen en het was heerlijk!

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Er zat een grote friet stoofvlees bij terwijl er een grote friet satesaus besteld is dat was jammer, manlief is een satesaus fan dus die baalde wel

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Ondanks de Carona crisis een heerlijk maaltijd kunnen afhalen bij hun. Hartelijk dank. En leuk dat ik mee kon denken over de routing in de cafetaria.....

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

De verse friet was niet lekker. Beetje taai. Uitgedroogd.

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Onze kaassouflé miste en we hadden een frikandel speciaal teveel . Als extra had ik erbij geschreven graag zout op de friet dat was er ook niet op. Maar alles was lekker

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld, precies op de aangegeven tijd lag het klaar voor me. top!

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel erg lekker 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

bestellen werkt makkelijk, we hadden een opmerking geplaatst en ook die was prima verwerkt. bestelling was snel klaar, bij thuiskomst misten we de bitterballen. Gebeld en deze kwamen ze na bezorgen. Top Service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Alles zat erbij dat we besteld hadden De tomatensoep met brood was ook super lekker, voor herhaling valt baar

, 29-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit uitstekend, maar wederom iets vergeten. Dit keer een bakje satésaus. Erg vervelend.

, 20-11-2019

Kwaliteit:

Rating

De saus van de garnalen beter (dichter) verpakken, alles zat onder.

, 18-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Was helaas te vroeg klaar. We zouden het om 19.15 moeten ophalen maar stond om tien over al op ons te wachten. Resultaat: koude friet

, 17-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Yummie!

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Ze zijn duurder als andere maar hebben goede spullen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-08-2019

Kwaliteit:

Rating

, 10-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Top weer!

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Gevraagd om de frites niet te hard te bakken toch gedaan en de bami was bijna zwart

, 04-06-2019

Kwaliteit:

Rating

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Toch maar weer bewezen dat jullie hét adres zijn voor een exclusieve bedrijfslunch!

, 21-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Goed product, maar eigenlijk wel absurd duur

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit en mooi op tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2019

Kwaliteit:

Rating

, 02-05-2019

Kwaliteit:

Rating

alles lekker, alleen jammer dat er een gewone bamischijf was geleverd ipv de bestelde pittige bamischijf.

, 22-04-2019

Kwaliteit:

Rating

De perfecte verse frites voor bij de bbq! ?

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Friet is niet als zou moeten nooit lekker knapperig.

, 14-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed

, 29-01-2019

Kwaliteit:

Rating

, 18-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Smaakt goed, als altijd. Heb liever mijn saus op de friet, maar dat had ik ook niet vermeld. Alleen voor de volgende keer, volgens mij horen er ook uitjes op een frikandel speciaal...

, 16-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke biefstuk met een lekkere pepersaus, keurig op tijd. Helemaal top

, 11-01-2019

Kwaliteit:

Rating

, 17-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Fijn dat ik het even kwijt kan. Het eten wat we besteld hebben was hard gebakken. En als je friet speciaal besteld en de saus ligt naast je friet ipv er op. Ben je in mijn ogen een slechte friettent.En de prijzen zijn ook erg hoog . De hamburger was daarentegen wel erg lekker .Voor mijn geen smickel meer.

, 05-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Er zaten drie harde stukken plastic in de maaltijd:-( toen zijn we gestopt met eten. Wel erg vriendelijk personeel, en de maaltijd was perfect op tijd klaar!

, 30-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond op tijd klaar, producten waren lekker

, 13-10-2018

Kwaliteit:

Rating

, 25-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Alles smaakte super. Ik heb alleen 1 klein puntje van kritiek. De frikandel XXL was niet speciaal terwijl ik die wel speciaal had besteld. Desalnietemin was het eten verrukkelijk :)

, 16-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Eten is altijd super lekker! Ik ben dan ook zeer tevreden. Toch een klein puntje van kritiek: er worden heel veel verpakkingsmaterialen gebruikt terwijl dat niet altijd nodig is.

, 14-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was werkelijk waar weer fantastisch! Eindelijk de liefde van mijn leven ontmoet: 'de Sitostick' Hartelijk dank daarvoor!

, 06-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Friet was slap en zat zowat geen smaak aan. Kroket was koud van binnen en de loempia was zo slap dat ik m kon dubbel vouwen. De jongen achter de toonbank was ook niet erg klantvriendelijk. Hij was aan het klagen over dat ze de tent om 9 al moeten sluiten ipv 10. 'Er komt toch niemand meer' nee en nu snap ik waarom.

, 31-08-2018

Kwaliteit:

Rating

"Ik vond ut veul ma wel lekker, nie te zuinig mee de zalm. Das goe!" Vrolijke groeten uit Zéland

, 17-08-2018

Kwaliteit:

Rating

d cxsedfwsaqsa

, 13-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-08-2018

Kwaliteit:

Rating

, 29-07-2018

Kwaliteit:

Rating

, 24-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Goed zoals altijd.

, 07-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Ik had een broodje gemarineerde kip op een meergranenbol, maar het broodje was mega hard dus niet lekker....

, 19-06-2018

Kwaliteit:

Rating

De friet was niet meer erg warm toen ik de bestelling op het afgesproken tijdstip ging ophalen.

, 31-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Snelle afwikkeling, fijn personeel, tevreden!

, 22-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Het eten is eigenlijk altijd wel prima / goed. Alleen dit is nu al de derde keer dat ik raspatat heb besteld en dat het alleen maar kleine stukjes zijn. Er Zitten denk ik 5 frietjes van 2/3 cm bij en de rest is kruim. Hoop echt dat dit veranderd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2018

Kwaliteit:

Rating

De franse frietjes waren deze keer wel heel erg doorbakken. Was niet lekker. Dit heb ik al een keer vaker meegemaakt. Misschien te vroeg met de bestelling begonnen? Maar ik moest nog even wachten, dacht vanwege de hamburger. In ieder geval frietjes lagen veel te lang in het frietvet. We zaten nog te denken om terug te gaan, maar dat is dan te veel moeite. Hebben jullie voor een xxl frikandel geen kartonnen doosje om hem in te doen? Ik dacht van wel. Dan breekt ie onderweg naar huis niet.

, 06-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Dat je voor een bestelling online , MOET betalen , mmmm. Raar

, 09-03-2018

Kwaliteit:

Rating

, 19-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld, bestelling stond op afgesproken tijdstip klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2018

Kwaliteit:

Rating

, 26-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Zo vooral doorgaan . De Friet niet te hard aub Akker aub

, 23-12-2017

Kwaliteit:

Rating

, 12-12-2017

Kwaliteit:

Rating

, 03-11-2017

Kwaliteit:

Rating

, 20-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Was weer zeer goed zoals gewend.

, 17-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2017

Kwaliteit:

Rating

De producten waren heerlijk en vers, enkel jammer dat ze de speciaal onder op de friet doen i.p.v. eroverheen.